Nieuwe website voor GOVA basisschool in Denderleeuw

09 jul

> persbericht

Nog net voor het schoolteam echt in vakantie gaat, is het basisschool Atheneum Denderleeuw gelukt om hun nieuwe website online te zetten. “We willen ouders maximaal informeren over wat er leeft op school”, zegt directeur Peter Van Hove. Het is een fris ogende website geworden waar ook ruimte is om de typische GOVA-werking van de school toe te lichten.

Een nieuwe website bouwen doe je niet van vandaag op morgen. De school heeft drie maanden gewerkt aan de nieuwe website. “Een website moet er eigentijds uitzien en functioneel zijn in gebruik”, zegt Van Hove. “We hebben hem vooraf aan heel wat mensen getoond en dat heeft ervoor gezorgd dat het een heel overzichtelijke website is geworden”.

De nieuwe webstek verraadt dat er op school heel wat wordt geïnvesteerd in overleg. Daarnaast vind je heel wat informatie over de GOVA-werking van de school en een aantal typische materialen zoals de maaltafeleendjes, de groene werkmap, de klaskar, de basisbeelden, … “We streven ernaar dat bezoekers een goed beeld hebben van hoe we op school werken en we willen dat ouders heel bewust kiezen voor onze school”, besluit Van Hove.

Wie meer te weten wil komen over GOVA-onderwijs kan een afspraak maken met de directeur via directie@bsgodenderleeuw.be of kan vanaf vandaag heel wat informatie vinden op hun gloednieuwe website www.bsgodenderleeuw.be

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.