UPDATE 4 : Nieuwe maatregelen en berichtgeving na het weekend.

15 mrt

Beste ouder

We bezorgen u hierbij een nieuwe update van maatregelen en richtlijnen.

  1. De levering en de finale afrekening van de pannenkoekenverkoop wordt verplaatst naar een latere datum. Ondertussen kan u verder familie en vrienden aanspreken om onze actie tot een groot succes te maken.
  2. De werkbundels met oefeningen voor de leerlingen van leergroep 3, 4 en 5 worden aangeboden via onze website (Opdrachten). Daarnaast zullen de leerkrachten de papieren versie ook deponeren in jullie brievenbus. Deze week zal dit gebeuren op dinsdagnamiddag (bundel deze week) en vrijdagnamiddag (bundel volgende week). Wie deze papieren versie niet nodig heeft, stuurt een bericht naar het leergroepadres. Mogen we vragen om de ingevulde opdrachten na de paasvakantie mee te brengen naar school.
  3. We raden aan om elke weekdag te kijken naar Ketnet. Op deze manier wordt aan de leerlingen van leergroep 3, 4 en 5 een aangepast educatief aanbod aangereikt.
  4. Er zijn op onze school nog geen leerlingen of leerkrachten besmet met het coronavirus. We nemen op school alle mogelijke maatregelen om dit zo te houden.
  5. Er wordt morgen een kopie van het rapport meegegeven in de omslag met oefeningen. Het originele rapport wordt bewaard op school tot na de paasvakantie. Mocht u bepaalde vragen hebben bij de resultaten, gelieve dan een e-mail te sturen naar het leergroepadres. Deze berichten worden gelezen door de klasleerkracht en de zorgleerkracht.
  6. In de omslag vindt u mogelijks ook een betalingsherinnering voor openstaande facturen. Mogen we vragen om deze ook per kerende te betalen.

We vonden het belangrijk om u op deze manier up to date te houden.

Voor bijkomende vragen kan u terecht op de e-mailadressen van de leergroep en via secretariaat@bsgodenderleeuw en directie@bsgodenderleeuw. Ons nieuw telefoonnumer is 053-46.51.00. Het oude telefoonnummer werkt nog, maar sla alvast ons nieuwe telefoonnummer op in uw gsm. Zo weet u dat de school u opbelt.

Vriendelijke groeten.

Peter Van Hove

Directeur

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.