Nieuw rapportsjabloon voor alle leergroepen

Denderleeuw, 29 juni 2018

Geachte ouders

Op basis van eigen inzichten en opmerkingen van ouders hebben we ons eindrapport aangepast. We hopen u op deze manier duidelijk te maken of uw kind al dan niet klaar is om de stap te zetten naar een volgend leerjaar. We blijven kiezen voor een doelenrapport maar de smileys verdwijnen. Ofwel heeft uw kind het geciteerde doel bereikt (JA), ofwel heeft uw kind het doel niet bereikt (NEEN), ofwel is het goed op weg (GOW) om dit doel te bereiken. In leergroep 3, 4 en 5 berekenen we op basis van onze evaluaties bijkomend een eindpercentage en een percentage voor wiskunde, de taalvakken en wereldoriëntatie.

Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u geeft aan ons schoolteam en hoop er te mogen van uitgaan dat we elkaar terugzien op maandag 3 september 2018. Mocht dat om een of andere reden (bv. door verhuis) niet het geval zijn, dan vraag ik u om mij – in functie van de klasverdelingen – hiervan uiterlijk volgende week op de hoogte te brengen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Bij deze laat ik u ook graag nog eens weten dat ik permanent terugkeer als directeur van de school en niet terugkeer naar mijn vorige functie.

Wanneer u na het oudercontact nog met vragen blijft zitten, kan u mij ook volgende week nog contacteren via 053-64.78.71 of via directie@bsgodenderleeuw.be.

Ik wens u en uw gezin een welverdiende vakantie.

Vriendelijke groeten

Peter Van Hove

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.