Klassen van leergroep 1 krijgen een grondige opfrisbeurt

> persbericht :

Voor het schoolteam van GO! basisschool Atheneum start de paasvakantie iets later dan gewoonlijk. Omdat de kleuterjuffen willen dat hun klas er piekfijn uitziet tegen de opendeurdag, hebben ze tijdens het eerste weekend van de paasvakantie de handen uit de mouwen gestoken in de klassen van de jongste kleuters. 

Vorige zaterdag om 9 uur begon de dag met een ontbijt. En nadien hebben de leerkrachten en de directeur hun werkkledij aangetrokken om de muren van de klassen van de jongste kleuters een nieuwe lik verf te geven. “We wilden liever niet meer wachten tot de zomervakantie want binnenkort organiseren we onze opendeurdag”, vertelt juf Wilke. “We willen dat onze klassen er die dag piekfijn uitzien.”

De school heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook wat nieuwe meubels aan te kopen. “De stoelen en tafeltjes in sommige klassen waren ook aan vernieuwing toe”, vertelt directeur Peter Van Hove. En dankzij de oudervereniging kon er heel wat nieuw didactisch materiaal worden aangekocht. “We hopen dat alles geleverd kan worden tegen onze opendeurdag. Zo kunnen de kinderen en ouders die binnenkort naar onze school komen, meteen zien hoe het er allemaal zal uitzien.”

Wie de gerenoveerde klassen eens met eigen ogen wil zijn, kan langskomen tijdens de opendeurdag op woensdag 25 april 2017 van 10.30 uur tot 14 uur in de De Nayerstraat 11a te Denderleeuw.

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.