GROENE SPEELPLAATS – Participatiedag voor alle leerlingen van onze campus

25 apr

Op maandag 22 april kwamen Pieter en Oksana van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen (RLVA) langs. Pieter en Oksana helpen ons bij het omtoveren van onze op dit moment overwegend grijze speelplaats in een groen speelparadijs voor alle leerlingen van onze school. En om die reden vonden Pieter en Oksana het belangrijk dat ook de leerlingen hun inbreng konden doen. De kinderen kregen elk drie stickers die ze op de ideeën die zij echt tof vonden, mochten kleven. De leerlingen beschouwden dit moment als heel waardevol en hun input wordt zeker meegenomen in het ontwerp van onze nieuwe speelplaats.

Maar niet alleen de inbreng van de leerlingen is belangrijk, maar ook die van jullie: ouders, buurtbewoners, leerkrachten, collega’s en alle mensen die Denderleeuw net iets duurzamer willen maken. Daarom nodigen wij jullie graag uit op onze denkavond op maandag 29 april 2024 van 19 uur tot 21 uur die bij doorgaat bij ons op school (GO! basisschool Atheneum Denderleeuw – De Nayerstraat 11a, 9470 Denderleeuw).

Na deze denkavond nemen Pieter en Oksana alle input mee naar hun tekentafel, waar ze midden mei starten aan het ontwerp van onze speelplaats. Ben je nu al benieuwd naar een eerste glimp van onze toekomstige speelplaats? Kom dan zeker langs op onze Zomerbar op vrijdag 31 mei 2024 vanaf 15.30 uur.

Blijf je graag op de hoogte van de vorderingen van ons project? Hou dan zeker onze website of Facebookpagina in het oog.

 

Dit project is mede-gefinancierd door Departement Omgeving van de Vlaamse overheid. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.