Word jij onze nieuwe juf of meester?

05 aug

GOVA basisschool Atheneum Denderleeuw is voor volgend schooljaar op zoek naar een extra collega. Het betreft een opdracht in de lagere afdeling voor een volledig schooljaar. GOVA staat voor Gedifferentieerd Onderwijs met Vak Ankers.

  1. Je onderschrijft het pedagogisch projectvan het GO!, onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap en de schoolvisie van onze school.
  2. Je bent enthousiast over de 5 basisprincipes van GOVA-onderwijs en je bent bereid om deze te vertalen naar je dagelijkse klas- en schoolpraktijk.
  • We bouwen onze lessen op vanuit een levensechte context.
  • We focussen voortdurend op de persoonlijke groei van elk kind.
  • We geloven in het belang van sterke instructie en feedback.
  • Samen leren en leven is een grondhouding.
  • We voeden kinderen op tot creatieve en kritische burgers.
  1. Je wil er mee voor zorgen dat alle kinderen en alle collega’s zich bij ons op school goed voelen en maximale ontwikkelkansen krijgen.
  1. Je gelooft in de sterkte van combinatieklassen (graadklassen) en daagt kinderen graag uit op hun niveau van naaste ontwikkeling.
  1. Je bent een geboren teamspeler en je staat te popelen om samen met je collega’s de beste onderwijskwaliteit te realiseren voor onze kinderen.
  1. Je bent klasleerkracht maar je bent ook bereid om je te specialiseren in een bepaald vak-onderdeel en deze expertise ter beschikking te stellen van je collega’s.
  1. Je ervaart het als een uitdaging om te werken met een diverse klasgroep. Je kijkt ernaar uit om anderstalige kinderen te begeleiden.

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team, stuur dan je motivatiebrief en C.V. naar GOVA basisschool Atheneum Denderleeuw, t.a.v. Peter Van Hove (directeur), De Nayerstraat 11a – 9470 Denderleeuw of via e-mail: directie@bsgodenderleeuw.be.

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.