Communicatie

We vragen u om bij voorkeur met de leerkrachten te communiceren via het heen-en-weerschriftje (LG12) of via de schoolagenda (LG345).

U kan de leerkrachten eventueel ook bereiken via het e-mailadres van de klas (bv. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Houd er echter rekening mee dat de leerkrachten berichten naar dit e-mailadres enkel op maandag en donderdag checken. In dringende gevallen gebruikt u dus best het heen-en-weerschriftje of de schoolagenda. U kan ook de directeur (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de zorgcoördinator (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) contacteren.

Om overzicht te bewaren, vragen we u om de leerkrachten niet via andere kanalen (messenger, privé mailadressen, facebook, ...) te contacteren.

Via deze link vindt u een aantal vertaalfiches om te communiceren met de leerkrachten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.