Verslag ouderraad 7/10/2019 (met pannenkoeken)

08 okt

Gisteren had onze eerste ouderraad plaats. Eerst en vooral werden de leerlingencijfers toegelicht door de directeur. Er zijn 19 leerlingen meer t.o.v. vorig jaar en 59 leerlingen meer t.o.v. 2014.

Vervolgens werden ook de vernieuwingen besproken: de vernieuwde focusaanpak van de ondersteuners, de ondertussen bekende ‘groene lijn’ op de speelplaats, meester Niko die de kinderen sterker zal maken in sociale vaardigheden, de creatieve ateliers die we na de herfstvakantie organiseren, het project ‘School en ouders’ om de ouderbetrokkenheid op school te vergroten, …

Er was ook een toelichting over het aantrekkelijker maken van de speeltijden. De school gelooft erin dat een aantrekkelijke speelplaats zorgt voor minder ruzie. In dit kader wordt er o.a. middagsport voorzien vanaf dit schooljaar.

Ook de Griezeltocht van 18/10 en het Grootouderfeest van 6/12 (met bezoek van de sint) werd besproken. Hierover volgt heel binnenkort nog extra nieuws via uw kind.

Namens de leerkrachten bedankte de directeur de ouderraad voor het geschenkje (een Parker balpen met logo van de school) die de leerkrachten ontvingen n.a.v. de Dag van de Leerkracht. Om de avond af te sluiten serveerde de directeur de pannenkoeken die we dit schooljaar zullen verkopen ten voordele van de verdere ontwikkeling van onze speelplaats.

De volgende samenkomst van de ouderraad heeft plaats op maandag 18 november om 20 uur. Alle ouders zijn welkom!

  •  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.